Mieres

Diumenge 19 d’abril de 2009

Hora i lloc de trobada : a ¼ de 9 del matí a la plaça de l’església de Sant Julià de Ramis, per dirigir-nos, en cotxes particulars, fins a Mieres. La caminada començarà a les 9 del matí.

Durada estimada de l’excursió: 4 hores

Cal dur: esmorzar

Nivell de dificultat: fàcil

Organitza: Club Excursionista Sant Julià de Ramis amb col·laboració de l’Associació d’Amics de la Serra de Finestres i de l’entorn de Mieres

Més informació als telèfons 972171277 / 972171615 o al correu jaumecasamitjana@telefonica.net

Recorregut
Aquesta vegada farem una passejada matinal pels voltants del poble de Mieres. La caminada la començarem a l’aparcament municipal de Mieres, situat al costat de l’Ajuntament i ens dirigirem cap a la carretera del Torn. Des d’aquí enfilarem cap al mas de la Coromina i per diversos camins resseguirem tot el veïnat de Samontà fins arribar als collets de Colitzar i Collveí amb fantàstiques vistes sobre la Vall de Mieres.

Durant el recorregut passarem pels masos de La Coromina, Monell, Can Riera, Can Pipa, Coll de Baix, Coll de Dalt, La Casica de l’Obrador i Caçallebres.

Hi ha la possibilitat de quedar-se a dinar al Restaurant Puigsallança. Ens faran un menú a 14 € que inclou dos plats, ( a triar entre 4 ), postres, pa, aigua, vi i cafè.

Pel dinar cal apuntar-se abans del dia 16 d’abril.