ANUL·LADA

Girona-St. Feliu

Dia: diumenge, 26 d’abril de 2009

Hora i lloc de trobada:Centre Cívic de Sant Julià de Ramis, a 2/4 de 8h del matí

Cal dur: esmorzar (qui vulgui pot comprar-lo al bar de Llagostera) i dinar (per si de cas), gorra o millor casc, guants i aigua.

Durada estimada: 5-6 hores

Nivell de dificultat: fàcil

Distància: 40 km, des de Girona

Desnivell: 0,5%

Inscripcions: Cal inscriure’s abans del dia 11 d’abril a cbesalu.girona.ics@gencat.cat o al telèfon 972170238 (tardes)

Preu: gratuït pels socis. No socis 5€

Retorn bicicletes: les bicicletes es recolliran a Sant Feliu i ens les duran a Sant Julià de Ramis, c/ Vora Ter, 30 on caldrà anar-les a buscar aquella mateixa tarda.

AQUESTA ACTIVITAT NO ÉS RECOMANADA PER A MAINADA DE

MENYS DE 10 ANYS

ITINERARI

Aquesta vegada guardarem les botes de muntanya i ja podem anar preparant la bicicleta: botir les rodes, engreixar la cadena, repassar els frens i posar el seient a mida. A partir d’ara només caldrà pedalar!

Seguirem la ruta de l’antic tren de via estreta Girona – Sant Feliu de Guíxols passant de la conca del Ter i la depressió de la Selva fins a la vall del Ridaura, que separa el massís de Cadiretes del massís de les Gavarres. La peculiaritat d’aquest traçat és la suavitat de pendents i revolts. El seu recorregut està format per una línia sinuosa matemàticament traçada sobre el territori.

Sortirem doncs xino-xano des de Sant Julià cap a Girona , concretament fins a la Plaça dels Països Catalans ,on agafarem el carril bici. Convindrà anar ben alineats un rere l’altre deixant un espai de seguretat i deixant el sentit contrari lliure pel ciclistes que fan la ruta a l’inversa..

Passarem per Quart, Cassà de la Selva ( el punt més alt, 136m) i en arribant a Llagostera ens aturarem a esmorzar, amb servei de cafeteria i bar qui ho desitgi (bon menjar i bon vi). Havent tret el ventre de pena i ara que ja no farà tanta fred pedalarem de nou cap a Santa Cristina d’Aro i ja començarem a enflairar l’olor de salabror, senyal que estarem ben a prop del nostre destí.

Depenent de l’hora d’arribada a Sant Feliu i en funció de l’autobús de la Teisa o Sarfa per tornar a Girona, dinarem tranquil·lament davant del mar . Cadascú s’haurà de pagar el bitllet de tornada de l’autobús (uns 4-5 €).