Volem començar la primavera del 2008 amb un nou projecte ple d'il·lusió, que creiem i esperem sigui un pas més per el nostre club. La nova web del Club Excursionista de Sant Julià de Ramis a partir d'ara és www.cesjr.com.

 

En aquest moment la pàgina encara està en desenvolupament, o sigui que us demanem que tingueu una mica de paciència perquè la farem pública en molt breu.

 

El que sí us avancem, és que la nova web serà una nova eina de comunicació que ens permetrà tenir més presència a Internet i el més important, un punt central de comunicació entre tots els socis, participants i col·laboradors del club excursionista.

Des de la web anunciarem les properes sortides, farem cròniques i valoracions dels diferents events organitzats, i la utilitzarem també com a repositori per a material gràfic, fotos, vídeos, etc... Aconseguirem també tenir un arxiu/historial de totes les nostres activitats classificades i fàcilment recercables. A més, com sabem que la opinió de tots és important, a través de la web i els vostres comentaris podreu deixar testimoni de l'evolució del club.

 

Gràcies a tots i fins la propera, esperant de bon grat la vostra participació!