DIA: diumenge 31 de maig de 2015.

SORTIDA: 7:15 h. del matí, des de la plaça de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis. Anirem amb bus. Preu:12 € socis i 15 € no socis. Cal inscripció prèvia. Arribada a Sant Julià a les 17:30 h aproximadament.

CAL DUR: Calçat per caminar, aigua, esmorzar i dinar.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS   (fins el dia 27 de maig) a:          jcasamitjana60@gmail.com

DISTÀNCIA: 13 Qm.

DURADA: 4 hores

DIFICULTAT:Mitjana

DESCRIPCIÓ DE L’ ETAPA:

Penúltima etapa del camí de Ronda ( l’última arribarem a la platja d’Argelers).
Aquest recorregut és el camí de la costa (Sentier Littoral). Típic camí de ronda litoral. El camí puja i baixa entre cala i cala, tot esquivant penya-segats. És un tram abrupte, amb racons molt bonics i bones vistes al llarg de tot el recorregut.
Sortirem del davant de la platja de Banyuls. Tot resseguint la costa passarem pel mirador de Cap d’Ona, la platja de les Elmes, Cap Castell de Velló i Cap d’Ullatrell.
D’aquí baixarem a la platja del Forat per resseguir la Badia de Polilles. El primer tros són antigues instal•lacions militars abandonades. Continuarem per la platja de Bernardí, la platja de Valentí i enfilarem cap al Cap de Biarra (Cap Béar). Visitarem el seu Far i gaudirem de les seves vistes.
Continuarem per la carretera i pujarem per la carena en direcció al Fort Béar. A mitja pujada el camí planeja en direcció al nord i ens portarà a l’entrada del port de Port Vendres.

A Port Vendres tindrem temps per banyar-nos, qui ho vulgui, dinar i fer un cafetó en qualsevol de les terrasses del passeig.