Si hi ha una eina imprescindible a l’hora de preparar una excursió a un lloc que no coneguem aquesta eina és el mapa. El mapa ens serveix per dissenyar el millor recorregut, per conèixer el desnivell que haurem de salvar, ens indica amb quins elements d’interès ens trobarem, si podem comptar amb fonts de proveïment d’aigua, per orientar-nos al llarg del trajecte,… i moltes coses més que podrem aprendre amb una sessió pràctica que ens farà en Lluís Ribera, professor de cartografia de la Universitat de Girona.

La xerrada tindrà lloc a la Cartoteca de la Universitat de Girona. Alhora, aprofitarem l’oportunitat per visitar el magnífic fons de mapes i altre material cartogràfic de què disposa aquesta biblioteca d’ús públic.

DIA: divendres 23 de març de 2007HORARI: 19,30 h.-21,30h.LLOC DE TROBADA: 19.20h. davant la Cartoteca de la Universitat de Girona (situada dins la part nova de la biblioteca de Barri Vell, plaça Ferrater i Mora, 1

 

A CÀRREC DE: Lluís Ribera, professor de cartografia de la Universitat de Girona

PREU: socis gratuït i 3 euros no socis. Places limitades a 25 persones. Cal inscripció prèvia a l’adreça anna.ribas@udg.es o telèfon 972171615 (vespres)

ORGANITZA: Club Excursionista Sant Julià de Ramis