Descobrim els racons del nostre poble: el volcà de can Guilana

DIA:  diumenge 9 de març de 2014

SORTIDA: 2/4 de 10 h. del matí, des del passeig del Veïnat de la Garriga (allà deixarem els cotxes).

CAL DUR:    Calçat per caminar, aigua i esmorzar.

INFORMACIÓ:  Pere Pujolràs  629339250 /  ppujolra@xtec.cat

DISTÀNCIA:   Aproximadament 6 km, en total.

DURADA:    3 hores (anar i tornar) Tornada cap a la una del migdia.

DIFICULTAT: Baixa (apta per a tota la família)

Masia de Can Guilana

ITINERARI:  El punt de trobada serà just al passeig del Veïnat de la Garriga (direcció Figueres, trencant a mà esquerra). Allà hi podrem deixar els cotxes, ben aparcats, per a la tornada.

Enfilarem el camí, travessarem el pont per sota l’autopista i anirem pel camí de la Garriga vella, travessarem la C-66 per la passera peatonal, fins arribar al Veïnat de les Comes.

Tot seguit, ja començarem la pujada d’accés al Golf Girona. Passarem just als peus del Castell de Montagut i ens dirigirem al sector de Can Murbey (antiga masia). Després passarem pel costat de la casa club del Golf Girona i ens dirigirem cap a Can Guilana (antiga masia, just al costat del volcà). Seguirem pel costat de la tanca i, després d’una petita caminada ja arribarem al que és la zona pròpia del volcà.

Allà, primerament esmorzarem, i després i gràcies a la col·laboració d’en Carles Roqué descobrirem i aprendrem les particularitats d’aquest volcà, que es troba a cavall dels municipis de Sant Julià de Ramis i de Sarrià de Ter.

Detall del Volcà de Can Guilana

2 respostes a “Descobrim els racons del nostre poble: el volcà de can Guilana”

  1. Molt bona idea! és fantàstic tenir ocasió de conèixer les nostres rodalies. Jo miraré de venir. Ara investigo com apuntar-m’hi. Ho he sabut gràcies als Amics de la UNESCO de Girona

  2. Ha estat una matinal molt aprofitable, per conèixer alguns indrets que tenim ben a prop. I també ha estat una bona ocasió per acollir una colla de persones que habitualment no vénen a les sortides del Club Excursionista. Fins a la propera!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *