3 respostes a “XII Diada del Bolet”

  1. Una edició més de la Diada del Bolet. Ha estat un èxit i ni la pluja ho ha pogut impedir. Una magnífica exposició, una interessant i amena xerrada, un tastet d’allò més encertat. Quina participació més lluïda al concurs de plats cuinats amb bolets ! La demostració culinària d’en Xavier Arrey ha estat “de categoria”; un magnífic professional i una excel·lent persona. Tot molt bé. Ah, i no ens descuidéssim de l’animació infantil -tot un encert-, de la col·laboració de les escoles de Sant Julià, de les dones del Casal. I del bar “el pinetell” què n’heu de dir, eh? Quines xuies, botiffares, torrades i bolets vam poder esmorzar…!!
    Felicitats a tothom i fins l’any vinent.
    “amb bolets i caminades…ens passaran les cabòries i les enrabiades!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>