Xerrades sobre viatges: PA PER ANGOLA

 

Xerrada, Mariona Angola

Dia: divendres 19 de març de 2010
Hora: 21,30h.Lloc: Centre CívicA càrrec de Mariona Ferrer i Fornells

Recull d’impressions després de passar un estiu en una de les poblacions del centre d’Angola, Malange.

L’Àfrica Austral és un espai de contrastos. A les ciutats tothom té mòbil però ningú té lloc on carregar-lo. Mentrestant, als pobles, les mares treballen dur perquè els vuit fills puguin menjar cada dia.

Després de 27 anys de guerra civil Angola és un país que creix de forma desorbitada. L’ONG Treball i Dignitat busca formar a les dones de Malange fent pa. Una microempresa amb molt bones intencions però que no sempre s’adequa a la forma de fer angolana.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>