10 anys del Club Excursionista Sant Julià de Ramis

 

Samarreta i gorra

Mira per on, quasi sense adonar-nos-en, el nostre Club ha fet 10 anys. El temps ha passat tan de pressa que gairebé no hem vist a venir aquesta data. Segurament és perquè ens ho hem passat tan bé que se’ns ha fet curt.

No volem passar l’ocasió per celebrar-ho i ho volem fer tal i com es mereix: trobant-nos tots plegats el dia 19 de setembre, a les 20,15 h., al Centre Cívic de Sant Julià de Ramis.

Amb motiu dels 10 anys de la nostra existència, enguany som els encarregats de llegir aquest dia el pregó de Festa Major i ens agradaria molt que ho poguéssim ser tots plegats, des del soci més petit al més gran.

TOTS ELS QUE VINGUEU SEREU OBSEQUIATS AMB UNA SAMARRETA I UNA GORRA COMMEMORATIVA DE L’ANIVERSARI.

Vinga, tenim ganes de fer-la grossa, però només ho podem fer si hi som tots plegats.


US ESPEREM A TOTS I A TOTES !!!.

4 respostes a “10 anys del Club Excursionista Sant Julià de Ramis”

  1. Enhorabona a totes i tots els caminaires del Club Excursionista. Deu anys ja comencen a fer patxoca. Són moltes les sortides, amb sol, fred, vent, pluja i neu que ens han permès trobar-nos i gaudir de la natura. Hem fet molts camins, hem trescat molts corriols, hem endevinat moltes dreceres, però, com diu el poeta: lluny, hem d’anar més lluny…
    Moltes felicitats a tothom, a les persones que vam començar, a les que s’hi han afegit i a les que vindran ! Que gran és el Club Excurionista de Sant Julià de Ramis.

  2. A tot el Club Excursionista; moltes felicitats i moltes gràcies pel magnífic pregó que ens vau regalar el dissabte passat. Amb aquesta il.lusió i amb aquesta empenta de ben segur que tindrem molts i molts més anys de Club Excursionista de Sant Julià de Ramis. L’enhorabona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *