RUTA LITERÀRIA RODOREDA ROMANYÀ

12 d’octubre, a les 10h., sortida de la plaça de l’ajuntament de Sant Julià

Ens desplaçarem en cotxes particulars fins a Romanyà de la Selva per tal de realitzar la visita guiada de l’itinerari literari que difon la relació de Mercè Rodoreda amb l’Empordà i que permet conèixer els llocs més significatius de Romanyà de la Selva i també els escenaris de les darreres novel·les de la autora. Consta de 12 punts/plafons indicatius dels llocs més relacionats amb Mercè Rodoreda: l’església, la rectoria, El Refugi i l’hostal, la casa El Senyal Vell i el jardí, el mirador de les Mirandes, la casa de Mercè Rodoreda, el dolmen la Cova d’en Daina i el cementiri.

PER ASSISTIR A LA VISITA GUIADA, QUE ÉS TOTALMENT GRATUÏTA, CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA ABANS DEL DIA 8 D’OCTUBRE AL TELÈFON 972171615 O AL CORREU ELECTRÒNIC anna.ribas@udg.edu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>