Una resposta a “ASSEMBLEA 2008”

  1. Molta sort al Club Excursionista en aquesta nova etapa, encetada amb el nomenament del nou president, en Joan Pòrtulas. Gràcies Joan! De ben segur que serà una etapa plena d’activitats i de noves iniciatives, una de les quals ha de ser d’allò més sonat: el Xè aniversari de l’entitat.
    Alhora tots plegats hem de reconèixer i felicitar la Lurdes pel seu treball i la seva empenta al davant del club durant aquests darrers anys. Gràcies, Lurdes.

    Enhorabona, caminaries de Sant Julià i rodalies, l’entitat està ben arrelada i amb un futur clar i engrescador.

    Pere Pujolràs i Feixas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>