Ruta de les tres ermites de Sant Julià de Ramis

Dia: diumenge 16 de gener del 2005

Hora: 9 del matí

Lloc de sortida: plaça de l’Ajuntament

Cal dur: calçat per caminar i esmorzar

Durada total estimada: 4 hores (incloent visites a les ermites i esmorzar)

Recorregut: 12 quilòmetres, aprox.

Nivell de dificultat: fàcil

Més informació als telèfons: 972 170372 i 972 171615

No cal inscripció prèvia

ITINERARI: Des de la plaça de l’Ajuntament agafarem el camí del Congost fins arribar a la primera de les ermites del nostre recorregut: l’ermita de Sant Vicens de les Roquetes. Des d’aquí agafarem el camí que puja a la muntanya de Sant Julià, que ens menarà a l’ermita de Sants Metges, on ens aturarem per visitar-la.

A continuació baixarem la muntanya per la banda de ponent, resseguint el camí del Veïnat i cap als boscos de Cabanyils fins arribar al Pla de can Font. Agafarem el camí que creua per sota l’antiga Nacional II i l’autopista AP7 per dirigir-nos al veïnat d’Olivars. Allí veurem les restes de l’ermita de Sant Joaquim d’Olivars, la tercera i última ermita del nostre recorregut.

Per últim, referem un tall de camí fins anar a trobar el corriol que porta a can Maobert, seguirem pel camí que corre paral·lel a l’autopista fins anar a trobar l’autovia de Banyoles. Des d’aquí només ens quedarà arribar al punt de sortida agafant l’antic camí del barri de la Garriga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *